Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1927, Lánchíd utca, 1. kerület

További információk a képhez

1927, Lánchíd utca 5., háttérben az Öntőház utca. Az épület egyértelműen felismerhető. Erről az épületről sokkal többet Dittrich Zsuzsánna És Tibor jóvoltából innen! Ki hinné, hogy itt, szemben volt a LÁNCHÍD SZÁLLODA ÉS VENDÉGLŐ 91 évvel ezelőtt...?
 A kép bal alján lévő kocsi engem a szemetes lovaskocsira emlékeztet...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Lánchíd utca, 1874-től Széchenyi út
  • Forrás: Fortepan.hu (55460), orig: MAGYAR BÁLINT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©