Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Flórián tér, 3. kerület

További információk a képhez

1965, Flórián tér, balra távolabb a Korvin Ottó (Pacsirtamező) utca. A Vörösvári út felől, nagyjából az 1976 óta meglévő Flórián üzletközpont irányából fényképezve. Az Ifa framo tehertaxi a Föld utcából tart a Flórián tér felé. A taxik pedig az akkor még meglévő Pacsirta utcában várakozbak. A kép jobb szélén az épület maga a FŰSZER UDVAR.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: Fortepan.hu (278550), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Artfókusz SZERZŐ Fábián József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©