Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Hármashatárhegyi út a Szépvölgyi útnál

További információk a képhez

1980, Hármashatárhegyi út a Szépvölgyi útnál. Az autóbusz végállomása a Fenyőgyöngye étterem előtt. A végállomáson Ikarus 260-as H jelzéssel. H, mint Hármashatárhegy. Fenyőgyöngye és a Hármashatár-hegy között járt. Utoljára 1985. január 30. napján közlekedett.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1971-től Hármashatárhegyi út, Az 1920-as évektől Hármashatárhegyi autóút
  • Forrás: Fortepan.hu (274949), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ: Kristek Pál
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©