Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1983-1984, Flórián tér, 3. kerület

További információk a képhez

1983-1984, Flórián tér a Serfőző utca felől nézve, a felüljáró építése. Még csak az egyik fele van kész, de az kétirányú. A valaha volt körforgalomból már semmi sincsen, és az utolsó nevén Csemege-ház sincs már... Helyette viszont ott van a Flórián üzletkötpont épülete, és a Vörösvári út is alakuló-félben.
Az egyetlen dolog, amin alig nem látszik változás, az az -ekkor- Index.hu föhadiszállásának épülete. Az egykor befalazott ablakok, az épület felújításakor ismét kinyittattak. Előtérben a Serfőző utca.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: hampage.hu, Fotó: Antal István
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©