Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970 táján, Bogdáni út, 3. kerület

További információk a képhez

1970 táján, Bogdáni út. Amikor még a HÉV itt jött át a Rhein-Union-Brücke (RUB) rendszerű félállandó szerkezetű felüljáró alatt, átszelve Óbuda Filatorigát nevű városrészét. Ez volt a mai Szentendrei úti felüljáró elődje néhány száz méterrel beljebb...És amikor még néhány X-szel fiatalabbak voltunk...
Wallisch Prinz Teréz: A kép jobb oldalán a Harisnya gyár kerítése.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1932-től Bogdáni út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©