Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1909, Zichy Jenő utca 10., 6. kerület

További információk a képhez

1909, Zichy Jenő utca 10. a 2018-a kepet nézve úgy tűnik, hogy ráférne a házra egy kis felújítás...Ui.: Zichy Jenő: Zichy Jenő gróf (1837-1906): jogász, tudós, Ázsia kutató, politikus, országgyűlési képviselő, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagja. Gazdag magánmúzeumát és könyvtárát a fővárosnak adományozta.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Zichy Jenő utca, 1907-től gróf Zichy Jenő utca, 1875-től Neu Gasse (Új utca)
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©