Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek Baross tér, 7. kerület

További információk a képhez

1960-as évek Baross tér a Rottembiller utcánál. Felüljáró még nincs, de 44-es, nyitott peronú Bukfenc van. Háttérben az épülő Hotel Szabadság. Az 1930-as években Központi szálloda. Ami egy kicsinyt meglepő, hogy már akkor is volt "forgalomtól ezzárt terület"...
Ui.- Rottenbiller Lipót: Pest polgármestere, majd főpolgármestere.


Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©