Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Baross tér, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1966, Baross tér a Rákóczi út felé nézve. Szemben a Hotel Szabadság, ami napjainkban (2022) BEST WESTERN Hotel Hungaria. Felénk a 76-os járatszámú Ikarus 60-as trolibusz közelg. Indulóban egy 95-ös járatszámú Ikarus 620-as. Itt is körforgalom volt sokáig, legalábbis a felüljáró megépültéig...
Ahol az autók parkolnak, ott manapság több tízezer autó halad át naponta...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu (261010), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Faragó György
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©