Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Könyves Kálmán körút - Üllői út kereszteződés, 9. kerület

További információk a képhez

1965, Könyves Kálmán körút - Üllői út kereszteződés, balra az Üllői út kifelé...Semmi sem felfedezhető, ami segítene azonosítani a helyszínt...Hacsak nem a "napjainkban" készült kép...A háttérben a valaha volt MAFILM épülete. Ez sem. Apró érdekesség: mindkét úton a villamos sínek az út szélén futnak...A rendőrdobogó a pepitakockásról már a "továbbfejlesztett" csíkos változat...
  • Forrás: Fortepan.hu ( 65129), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©