Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Papp József (Szent Imre utca) utca, 4. kerület

További információk a képhez

1958, Papp József (Szent Imre utca) utca. 1965, Újpest, Papp József (Szent Imre utca) utca.
A háttérben a IV. KER TANÁCS SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZETE. Talán hihetetlen, de már az akkori külvárosban is volt kerékpártároló. Legalábbis nekem ez annak tűnik...
Apropó: Kerékpárt lopni a lánc levágásával nem bűncselekmény..!  (Agyrém!) .Egy új törvény néhány nappal ezelőttről... No comment...! Tudjatok róla!
Az autókat kéretik felismerni!...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent Imre utca, 1957-től Papp József utca, 1951-től Imre utca, 1930-as évektől Szent Imre utca, 1900-as évektől Imre utca
  • Forrás: Fortepan.hu (103289), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU_BFL_XV_19_c_11
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©