Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Váci út az Árpád út, 4. kerület

További információk a képhez

1969, Váci út az Árpád út és az Újpesti (Északi összekötő) vasúti híd között. A középperonos villamoson azt hiszem udvarlás történik. (Napjainkban pasizás, csajozás az ide vonatkozó kifejezés.) A járatszáma 3-as, vagy 55-ös. De talán a legfontosabb a peronok melletti (csikktartóra emlékeztető) kis henger alakú dobocskák. Ha az ezeken belül felvillanó fény megjelent, akkor az ajánlás a következő volt: NE SZÁLLJON FEL, HA A LÁMPA ÉG! Nekem úgy rémlik, hogy ezenközben egy berregő hang is hallatszott...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1840-es évektől Váci út, Régebben Váci országút
  • Forrás: Fortepan.hu (134223), orig: CHUCKYEAGER TUMBLR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©