Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Újpest, Bajcsy-Zsilinszky út, 4. kerület

További információk a képhez

1976, Újpest, Bajcsy-Zsilinszky (István) út. A városrendezés és az ezzel egyidejű útszélesítés előtt...A járdasziget végén már nem a csibilámpa, hanem az utódja mutatja az utat...
A villamos oldalán még ott a villogó-berregő, ami
egy kész csoda ebben az időben... 
A 12-es villamos még nyitott peronú. Hogy ezt a képet miért nem egy magyar ember, pl.: Kovács (118) József készítette, azt sosem fogom megfejteni. Helyette köszönet Ab van Donselaar-nak, aki megtette...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től István út, 1945-től Bajcsy-Zsilinszky út, 1860-as évektől István út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, fotó: Ab van Donselaar
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©