Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek eleje, Árpád út, (1950-től) 4. kerület

További információk a képhez

1970-1973, Árpád út.
Na mi történt? Csak nem baleset?... A  Volga-M-21-es felügyel mindent. Talán nem véletlenül!  A tényállás: Az útburkolat az kockakő!
Ott a háttérben nagy valószínűséggel egy 55-ös villamos halad a még meg sem lévő felüljáró felé.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Árpád út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Gerendai Mária
Nem messze innen laktunk kicsit közelebb a Kemény Gusztáv utcához az Árpád út 48ban, amit már lebontottak és helyére épült egy modern 48-50 üzletház.
2013. augusztus 30. 21:10
Mihálffy László
Ez valószínűleg már az 55-ös járműveinek lecserélése után, a 70-es évek elején készült. Az ikerkocsi már fenn hordja az iránytábláját, akár 55-ös, akár 10-es - ennyi látszik rajta.
2013. november 08. 22:21