Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-1985, Újpest, Árpád út,(1950-től) 4. kerület

További információk a képhez

1970-1985. Újpest, Árpád út. A képen (a háttérben) egy Robur. Ezen Robur mellett van ma a Burger king. Tehát, ha összeszorozzuk a teret az idővel, akkor itt van nekünk a ROBUR-GER-KING. 
De van itt még nekünk Lada, Polski Fiat, 10-es villamos, Trabant, Ford Taunus 20M, kockakő, ostorlámpa és még egy derék járdasziget is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Árpád út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Andor Tamás
Andor Tamás
Meg félig egy Ford Taunus 20M.
2013. november 15. 01:28