Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1917, Baross tér, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1917, Baross tér, háttérben a Keleti pályaudvar. A Baross Gábor szobor egy kicsinyt még máshol, mint napjainkban. A háttérben-picit takarva- itt a négy fülkeszobor allegorikus alakjai. A gyalogosok sétapálcával, GIRARDI kalappal sétálnak ott, ahol napjainkban (2018) ezt láthattuk. A  háttérben még, távolabb az ekkor már Thököly út és a Verseny utca.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu (175064), ADOMÁNYOZÓ: BERECZ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©