Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Baross utca, 8. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Baross utca a József körút saroknál.
A forgalom nem tűnik sokkal kisebbnek a mainál...A járművek közül viszont már csak legfeljebb a két "elnyűhetetlent", a Trabantot és a "VW Bogár"-t találhatjuk meg Budapest utcáin manapság. Itt van viszont még a "régi" Nysa, a Warszawa és a 74-es Ikarus  60-as trolibusz. A háttérben a Harminckettesek tere és még hátrább a Szent József-templom. Előtte már ott van Pázmány Péter szobra (1958-tól), ami korábban az Apponyi téren (Ferenciek terén) volt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1892-től Baross utca, 1870-től Stáció utca, 1836-tól Steinbrucker Gasse (Kőbányai út)
  • Forrás: www.old-ikarus.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©