Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910, Zrínyi utca, 4. (1950-től) 5. kerület

További információk a képhez

1910, Zrínyi utca 8-10., a Festetics-palota. A házat Pollack Mihály tervezte és 1820–1827-ben épült, Festetics Antal részére.
Napjainkban (Közép-európai Egyetem (CEU).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Zrínyi utca, 1860-tól Zrínyi Gasse, 1849 után Haynau Gasse, 1848 előtt Zrínyi Gasse, 1811-től Alster Gasse (Szarka utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (ADOMÁNYOZÓ:FORTEPAN)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©