Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900-as évek, Etele tér, a Kelenföldi vasútállomás, 11. kerület

További információk a képhez

1900-as évek, Etele tér, a Kelenföldi vasútállomás. A villamosnak ekkor még nem volt száma, hanem jele volt. Ezen jelekről többet itt. A villamosváró pavilon is megér néhány szót. Az 1960-as években-emlékeim szerint- még biztosan volt ilyen Budapesten.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1901-től Etele tér
  • Forrás: profila.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."