Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, a Lágymányosi-öböl a Kopaszi gáttal, 11. kerület

További információk a képhez

1980, a Lágymányosi-öböl a Kopaszi gáttal. Bal szélen a Ganz-MÁVAG telepe és az Déli Összekötő vasúti híd, -ami napjainkban újjáépülni látszik-, (feljebb a Ráckevei (Soroksári)-Duna, a Kvassay zsilip és a híd). Valamint a VITUKI-székház épülete, ami mára már szintén történelem...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Lágymányosi-öböl
  • Forrás: Fortepan.hu (174885), ADOMÁNYOZÓ Kecskés András
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©