Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Irinyi József utca, 11. kerület

További információk a képhez

1977, Irinyi József utca 34. Tudomásom szerint ez volt az első British Pertrol (BP) benzinkút Budapesten. Az autósok egyik kedvence volt akkoriban. A járművek: egy hosszú platós ZIL 130-as, a háttérben egy GAZ 51-es, takarásban egy Zuk és egy Trabant.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Irinyi József utca, 1938-tól Szent Korona útja, 1932-től Szent István útja
  • Forrás: Beküldte: Nagy Zoltán
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Gábor Lenkei
Gábor Lenkei
Ami még jól látszik a képen: nem voltak fényes shopok, hanem a benzinkutas odajött a kocsihoz egy nagy táskával, és úgy kellett fizetni. Itt éppen a Moszkvics sofőrje fizet. Sokáig nem is a sofőr tankolt, hanem a kutas. Az is látszik: a trabantot éppen a másik kutas tölti. Hölgyek gyakran ki sem szálltak a kocsiból, csak kiadták a tanksapka kulcsát. A benzinkutasnak meg járt borravalóként egy bélás (kétforintos).
2013. november 22. 12:31