Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Krisztina körút, 12. kerület

További információk a képhez

1973, Krisztina körút a Városmajor utca felé nézve. Szemben, (még a Városmajor utca előtt) a Magyar jakobinusok tere. A háztetőket már ellepték a tetőantennák a TV-adásokat keresendő...Szemben egy dobozos Robur, és egy (talán) Skoda mikrobusz. Lánckorlát mindenhol, minden mennyiségben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1961-től Krisztina körút, 1875 táján Vérmező út, 1888-tól Budai körút, 1890-től Krisztina körút, 1875 körül Vérmező út, Graben (árok) út, 1854 előtt Graben Gasse, 1874-től Árok utca, 1836 előtt Sankt Johannes Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (253333), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©