Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Állatkerti (Gundel Károly) út, 14. kerület

További információk a képhez

1967, Állatkerti (Gundel Károly) út a Szondi utca felé nézve. A kép jobb szélén látható sínek a Földalatti Dózsa György úti remízébe vezetnek. Eme remízből napjainkra a kerítése maradt meg. Talán még egy-két melléképület...Szemben-balra a híres-hírhedt Kéményseprő Étterem látszik. (Az utóbb említettek természetesen a Terézvároshoz tartoznak.)

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Gundel Károly út, 1903-tól Állatkerti út
  • Forrás: Fortepan.hu (252403), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©