Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Mogyoródi út 32., 14. kerület

További információk a képhez

1971, Mogyoródi út 32., a Volán 1. sz. Vállalat telephelyének irodaháza. A Mogyoródi út túloldalán - a mai LIDL - helyén volt (1975-ben biztosan) a platós Zilek telephelye. A billenőplatós Zileké pedig a Pillangó utcai TESCO helyén.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Mogyoródi út
  • Forrás: Fortepan.hu (98032), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©