Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Gyöngyösi utca 51/a sz. alatti lakás, 13. kerület

További információk a képhez

Éppen a televízió elterjedése előtt...
1958, "a" diavetítő! Gyöngyösi utca 51/a sz. alatti lakás, diafilm vetítés. (Robin Hood). A rádió térhódítása után és a televízió megjelenése előtt ez volt a Média, azaz a (kommunikáció) az információ rögzítésére és közvetítésére használt egyik eszköz.
És mennyi információt hordozott...Meséket, történelmet, stb.  És hogy szerettük (szeretjük) a mai napig!
Napjainkban (2020.03.23.) ez -a projektorok korában-már szinte nevetségesnek tűnik, de ilyen is volt!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Gyöngyösi utca
  • Forrás: Fortepan.hu (44593), orig: KORENCHY LÁSZLÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©