Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1957-ben gyártott AT501M Orion tévékészülék

További információk a képhez

1950-es és 1960-as évek.  Az első Orion tévékészülék, az 1957-ben gyártott AT501M. A mi családunk "uraságtól levetett" első TV-je az 1960-as évek közepéből. A részletekhez tarozik, hogy ezért a készülékért ( aminek a képernyője egy mai közepes tablet méretének felelt meg és persze fekete-fehér volt), nekem, mint 10 éves gyereknek fel kellett áldoznom az alig néhány napja kapott diavetítőmet...Valamit valamiért. Nem is tudom mihez hasonlítani, hogy egy mai gyerek is felfogja...Talán egy 180 collos 6 dimenziós tv...
Már, ha van ilyen...Vagy valami hasonló...
Ja , és óriási öröm volt, ha 1, azaz egy darab csatornát be tudott fogni nézhető minőségben...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1950-es és 1960-as évek, az első Orion tévékészülék, az 1957-ben gyártott AT501M
  • Forrás: www.egerszeginfo.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©