Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Keresztúri út, 10. kerület

További információk a képhez

Az 1960-as években a rendőrség nagyrészt ilyen autókkal végezte a "bűnüldözést". Moszkvics 407. Napjainkban kipofozva a Keresztúri úton.

 • Forrás: Saját
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Janos Deak
Janos Deak
A kép nem lehet korabeli a mögötte látható tábla (www. stb) miatt.
2013. november 13. 08:19
  Popovics András
  Popovics András
  A kép nem is korabeli, hiszen én magam készítettem néhány hónapja.Maga az autó a 60-as évek béli.
  2013. november 13. 16:11
Olsvay Endre
Akkoriban azért ennél nem is kicsit sötétebb kékek voltak a rendőrautók, amolyan királykék tónusúak, ha tinták színéhez kell hasonlítsam! (Úgy látszik a gondos fölújításkor a jelenlegi buszok festési tendenciája, a világosítás vált meghatározóvá; elég lett volna a felvilágosítás ;) )
2014. január 04. 00:59