Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Flórián tér, Csemege-ház, 3. kerület

További információk a képhez

1968, Flórián tér, Csemege-ház. Előtte Körtvélyessy áruház. (Virághalmy Judit: Az áruház a nagyszüleimé Körtvélyessy Antalé és feleségéé volt.)
Még korábban pedig Weisz áruháza, azaz Weisz Számi háza volt a neve.
Számomra mindenképpen ez volt a tér legszebb épülete.( Bár a második helyezett: a FŰSZER UDVAR se kutya! 
Az 1970-es években, amikor a "Kerület"-ben fociztam. Még idáig hozott a híres 5-ös villamos. Rémlik, hogy még a bolt belsejében is voltam...
A Vörösvári út még érintetlennek tűnik...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: www.2b-org.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©