Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1896, Berlini tér, 6. kerület

További információk a képhez

1896. Berlini tér. Nyugati pályaudvar. Háttérben az első villamosok egyike. Iszonyú mennyiségű élő fa a téren. Kockakő, amelyek többsége még le sincs rakva. Aztán vannak itt még lovaskocsik sörrel, borral, nádihegedűvel (ez utóbbi nem biztos) .
A kép közepén lévő babakocsiban lévő "tulaj" vajh emlékszik-e erre? Remélem igen!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Nyugati tér, Marx tér, Berlini tér

Érdemes utánanézni:

Berlini tér, Erdélyi mór
  • Forrás: www.budapestanno.atw.hu, Erdélyi mór
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."

Korábbi hozzászólások (1)

Ottó Marschal
Ottó Marschal
Gyönyörű képek :)
2013. május 16. 17:29