Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Marx tér (Nyugati tér), 6. kerület

További információk a képhez

1978, Marx tér (Nyugati tér). Háttérben a Nyugati pályaudvar. A Westend-ház és annak az ő felrobbantása...! Egy kis összefüggés a WCC-rel.
BNV reklám az oszlopon. Ja kérem, akkor még nemigen voltak óriásplakátok!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Marx tér, Nyugati tér, Berlini tér
 • Forrás: Internet, facebook
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Sebestyén Mihály
Nem tudom, ki döntött a Westend-ház felrobbantásáról, talán nem kell mindennel személyesen Kádár Jánost gyanúsítani. Akárki volt is az, remélem, nagyon büszke volt magára, döntését nyilván meg is tudta ideologizálni.

Erről a fantasztikus húzásáról ugyanaz a véleményem, mint a Nemzeti Színház lerombolásáról, a Blaha Lujza téren. Nem írom le, mert engem még soha, sehonnan nem moderáltak ki, és ezt a sorozatot nem szeretném megszakítani. De azért ki lehet találni...

Van abban valami tragikomikus, hogy egy város, amely alig egy nemzedéknyi idővel korábban hatalmas károkat szenvedett egy hosszú ideig tartó, véres ostromban, a háborús pusztítást szerencsésen átvészelő műemlékeit saját maga rombolja le...

A náciknak és az oroszoknak legalább az a "mentségük" megvan, hogy ők nem kifejezetten metrót építeni jöttek Budapestre...
2013. április 12. 21:03
  Popovics András
  Popovics András
  Jól mondja Mihály.Nagy kár, hogy a Nemzeti Színházról is utólag derült ki, hogy nem is kellett volna lerombolni a metró építése miatt.
  2013. április 13. 18:52