Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Boráros tér, 9. kerület

További információk a képhez

1969. Boráros tér és a Petőfi Híd pesti hídfője esti fényekben. Egy igen fontos dolog is látszik a képen. A kerékpárút
Ez akkoriban kevés helyen, tehát ritka dolog volt.
A csúcspont természetesen az itt, a nevéhez méltóan csillogva-villogva, a követendő útirányt mutatva, valamint a járdasziget végét uralva, a kor Budapestjének egyik jellegzetessége, valamint az én egyik személyes kedvencem: "A" CSIBILÁMPA.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től Boráros tér, A 18. század előtt Szentfalva nevű község volt l itt., 1875-ig Fa tér
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©