Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Széna tér, 2. kerület

További információk a képhez

1959, Széna tér, szemben a Varsányi Irén utca. Jobbra a Csalogány utca. Ezen a helyen volt az 1800-as évek végén a Régi Szent János kórház. Jelen képen pedig a kor városi (és vidéki) teherfuvarozás ászai: Robur és az IFA framo. Manapság a távolsági autóbusz pályaudvar van itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Széna tér, A XVIII. században Johannes Platz (János tér)
  • Forrás: Fortepan.hu (91343), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©