Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

1970, Kerepesi út, a HÉV végállomás. Elképesztő, hogy múlik el 50-60 év "néhány hónap alatt"...
Egy "Astoriás" képnél valaki feltette a kérdést: hogy épülhet két ház egymáshoz ilyen közel. Például így! Talán itt is a legérdekesebb a klasszikus budapesti, tantuszos telekonfülke! Zöld-sárga. És még itt is felfedezhető a "bodegaéder" alakú újságos bódé. Akarom mondani pavilon...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse, Kerepesi országút, Külső Kerepesi út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, fotó: Kristófcsák Tamás
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©