Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Kossuth Lajos utca, a Rákóczi út felé nézve,  8. és 7. kerület

További információk a képhez

1969, Kossuth Lajos utca a Kiskörútnál a Rákóczi út felé nézve. Már megvan az aluljáró 1963 óta, a Georgia-Ház 1935 óta. Az MTA-ház 1939-től. De jobbra már nincs az első Nemzeti Színház, és már a Nemzeti színház bérházának maradványa sem. Viszont van már a metró építésre oly annyira jellemző, emeletes épület. No meg FAÜ csuklós autóbusz 7-es járatszámmal...
A társított képek még ennél is sokkal többet mutatnak...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (70183), orig: ZSANDA ZSOLT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©