Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Nagyvárad tér, 8. kerület

További információk a képhez

1978, Nagyvárad tér, az egyik nagy átalakulás közben. Körforgalom már nem létezik. Még megvan a Heim Pál Gyermekkórház régi épülete. Az aluljáró már működik. De jobb oldalt a kórház előterében pedig még ott vannak azok a  vágányok, amiken a kifelé induló villamosok itt fordultak vissza. A túlodalon a megszűnt Ülői úti villamos végállomás helyén Ikarus 280-asok dolgoznak. Feledezhető még Zil teherautó. A távolban a Rezső téren a Magyarok Nagyasszonya Templom.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. századtól Mihálkovics tér
  • Forrás: Fortepan.hu (60740), orig: KRANTZ KÁROLY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©