Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Margitsziget, 13. kerület

További információk a képhez

1955, Margitsziget. A Palatinus Strandfürdő előtti buszmegálló. Sokat kellett itt 15-25 évvel később sorba állni a 26-os buszra várva, hazafelé indulóban.
Reggel a pénztárnál is sorba kellett állni, amikor nem a palánkot választottuk. De még a foci pályára sem volt könnyű bejutni, pedig négy is volt belőle.
Na és a járművek: EMW 340, SKODA 1102, Vauxhall Velox, Gaz M20 Pobeda.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Margitsziget, Szent András sziget, Boldogasszony sziget, Lány-sziget, Nyulak szigete, A 19. század elején Palatinus-sziget, avagy Nádor-sziget, 1809-től ismét Margitsziget
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©