Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Róbert Károly körút, 13. kerület

További információk a képhez

1963, Róbert Károly körút a Mautner Sándor utca (Szent László út) felé nézve. Az 55-ös járatszámú Ikarus 66-os már átverekedte magát a két sorompón (olykor ez 40 percbe is tellett), és halad majd az Óbudai végállomása felé...A többi jármű se kutya! Jobbra egy ponyvás Garant teherautó. Mögötte egy Humber Super Snipe. No és a nyerges Csepel (mint hosszú jármű), mögötte egy dömper. De számomra a csúcs a háttérben a (Vidámparkon belül) Vizisikló tornya.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Róbert Károly körút, 1930-tól Hungária felső körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (252008), DOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."