Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1986, Ferihegyi út, 17. kerület

További információk a képhez

1986, Elág, azaz a Pesti út és a Ferihegyi út kereszteződés. Egyéb nevei: Fő tér, Rákoskeresztúr városközpont, Elágazás, ami röviden Elág...Helyén 1977-től 2010-ig BKV buszpályaudvar működött Rákoskeresztúr városközpont néven. Kisiskolások lánca a Ferihegyi úti Általános Iskolától a Kaszáló utcai Szívesházig. Dohányzás elleni felhívást adtak kézről kézre a gyerekek, amit Dr. Csehák Juditnak a minisztertanács-elnökhelyettesének adtak át.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1958-tól Ferihegyi út, Előzőleg, 1850 körül Malom utca (Mühl Gasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (188033), ADOMÁNYOZÓ Szalay Béla
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©