Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Attila út, 1. kerület

További információk a képhez

1960, Attila út 131. Egy szokatlan napszakban egy nagyon érdekes szögből fényképezve! Nem tudom, hogy ez a fényképész részéről szándékos volt-e, vagy sem, de engem sokáig megtévesztett. A ház oldalán lévő erkélyek elsőre úgy néznek ki, mintha amerikai mintára tűzlépcső lenne mellettük. De valójában az erkélyek oldalán jévő rácsok árnyékai... Ha nem így lenne, akkor kérek jobb tippeket! A magam részéről én IVBP-díjasnak ítélem!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1961-től Attila út, 1890-től Attila körút, 1874-től Attila utca, 1854-től Attila Gasse, A XIX. században Neu Gasse (Új utca), Az 1780-as évektől Haupt Gasse ((Fő utca), Az 1830-as évektől Kirchensaulen Platz (Templomoszloputca vagy Templomszobor utca
  • Forrás: Fortepan.hu (91696), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©