Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

967, Clark Ádám tér, 1. kerület

További információk a képhez

1967, Clark Ádám tér, és a második 0 kilométerkő. A szobrot Molnár László alkotta: A távolba néző szerelő autókerékkel. A szobor 1953-tól 1975-ig tartotta a pozícióját. (Szegény szobor, mi is lett vele 22 évnyi tündöklés után, mit vétett, miért fokoztálk le, miért cserélték le? Miért száműzték és hova ...?) 
Ide, a Rákoshegyi vasútállomás előkertjébe.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1967, Clark Ádám tér, és ott a második 0 kilométerkő
  • Forrás: Fortepan.hu (178866), ADOMÁNYOZÓ:BOJÁR SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©