Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1938, Teréz körút, 6. kerület

További információk a képhez

1938, Teréz körút, a Nyugati pályaudvar. A hosszú kabátos ember nem öngyilkosságra készül, ti.: a közlekedés: balra hajts, azaz a Beszkárt nyitott peronú villamosa a Mussolini tér (Oktogon) felé halad. Amit a villamos tetején látható reklámok ajánlásaiból napjainkban (2022) megtehetünk az az, hogy Törley pezsgőt italozunk, vagy valamely Agfa foto terméket vásárolunk és fényképezünk vele.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Teréz körút, 1950-től Lenin körút, 1882-től Teréz körút, Az 1860-as évektől Vas utca (Eisen Gasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (266328), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Vízkelety László
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©