Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Bajza utca, 7. kerület

További információk a képhez

1970, Bajza utca, a Garzonház és az aljában a Garzon étterem és eszpresszó. A 70-es járatszámú Ikarus 60T trolibusz. A 70-es számon kívül csak a tetején látható háromszögről (hosszú jármű), valamint az alig észrevehető felsővezetékről tudható, hogy ez egy csuklós trolibusz.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1878-tól Bajza utca, 1874-től Hajtsár utca, A XIX. században még Wiehtrieb Weg (Marhahajtó út)
  • Forrás: Fortepan.hu (127462), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."