Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Lenin (Teréz) körút, 6. kerület

További információk a képhez

1973, Lenin (Teréz) körút, a November 7. tér (Oktogon) előtt a Nyugati felé.
Hát igen. Szerintem a mai fiatalok is ezt fogják mondani 40 év múlva, ha meglátnak majd egy jelenkori képet például innen akkor..!.
BNV' 73. Ez az az év, amikor a BNV (Budapesti Nemzetközi Vásár) két felé oszlott. Azaz félig még a Városligetben volt, félig pedig már Kőbányán. Az óra pontosságára nem innék mérget.
Az aktuális film: Szabad lélegzet. "Mészáros Márta filmje". Van már Fabulon reklám, De még látszik a Tungsram reklámjának részlete is. Volt még Patyolat, Dohánybolt, Divatcsarnok, Ikarus 556-os, ostorlámpa a derekán "kalapos" lámpával.
Na és az öltözködés...Fekete garbó, alatta ing nyakkendővel, hosszú hullámos fekete haj...Haj.
Manapság is így megyek ki dolgozni. Ha valaki nem ismer fel, az nem a kalapos lámpa műve...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Teréz körút, 1950-től Lenin körút, 1882-től Teréz körút, 1860-as évektől Vas utca (Eisen Gasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (61422), orig: LENCSE ZOLTÁN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©