Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Rákóczi út 86., 7. kerület

További információk a képhez

1961, Rákóczi út 86. A képen jobbra látható üres telken volt sokáig a Hotel Szabadság, ami napjainkban (2020)  BEST WESTERN Hotel Hungaria. Eme szálloda története itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (102 369), ADOMÁNYOZÓ:BUDAPEST FŐVÁROS LEVÉLTÁRA / VÁROSRENDEZÉSI ÉS ÉPÍTÉSZETI OSZTÁLYÁNAK FÉNYKÉPEI
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©