Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1800-as évek vége, Margit utca, 2. kerület

További információk a képhez

1800-as évek vége, Margit utca. A Margit utca még a támfalak és a szerpentin nélkül! A török utca sarki épület, szerintem ugyanaz, mint manapság, azaz a Posta háza. Ám a vele szemben lévő épület nincs már, a "lottóház" van a helyén.
Háttérben a Margit körút és a Margit híd. A Margit híd tövében láthatjuk a vámkapukat.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Margit utca
  • Forrás: budapestcity.uw.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©