Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1928, Horthy Miklós (Görgey Artúr) utca 26., Újpest megye jogú város. 4. kerület

További információk a képhez

1928, Horthy Miklós (Görgey Artúr) utca 26., M. kir. (Magyar királyi) állami fa- és fémipari fémipari szakiskola. Ma Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola. A régi padokat már lecserélték, pedig milyen jókat lehetett az ilyen padok alá "padalá" focizni...Majd 50 évvel később nagyszerű barátom, és focista társam (Gödör István) is itt pallérozódott. Sajnos már nincs közöttünk. Isten nyugosztalja!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Görgey Artúr utca, 1945-től Dózsa György út, 1926-tól Horthy Miklós utca, 1880-tól Vasút utca
  • Forrás: Fortepan.hu (204445),FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Somogyvári Gergő
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©