Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1982, Újpest, Árpád út, 4. kerület

További információk a képhez

1982, Újpest, Árpád út. A 10-A villamos pótkocsija fölött látszik az a ház, aminek aljában a Fény filmszínház volt...És előtte egy taxi állomás tetőcsomagtartós taxival...Jobbra az ABC áruház, aminek helyén 2019-ben a Prima Szupermarket...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-től Árpád út, 1870-es években Fő út, 1864-től Palotai országút
  • Forrás: irths.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©