Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1905, Kerepesi út, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1905. A kockaköves Kerepesi úton a közlekedés az bizony szigorúan balos, még az ekkoriban az út szélén közlekedő villamosnak is,  a világítás az pedig gázlámpa. A kép jobb oldalán a NÉPSZÍNHÁZ! (Csak sokkal később, 1908-tól lett Nemzeti Színház)
A legjobb viszont a képeslap üzenete maga : Az idő' hogy eljár cserebogár, sárga cserebogár!
Tökéletes mondanivaló, magáért besszél  több, mint száz év után is
A kép közepén a László ház.
2013-ban

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, A 18. században Hatvaner Strasse, 1804-től Kerepescher Strasse, 1874-től már magyarul Kerepesi út
  • Forrás: Internet,képeslap,profilia.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©