Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1909, Üllői út, az I. sz. Sebészeti klinika, 8. kerület

További információk a képhez

1909, Üllői út, az I. sz. sebészeti klinika.
Az épület messze nem változott annyit, mint a környezete! Még külön be és kihajtója volt. Napjainkra (2013.10.26.) ez úgy változott meg egy barbár útépítő "munkája" gyanánt, hogy a fel és a lehajtás csak( az oda be és onnan kihajtó) autók aljának komoly veszélyeztetésével megvalósítható! (Nem többet, de 3 pecet fociznék ellene!) 
(Ennyit a "jómunkásemberről"!)
Azért van itt még érdekesség és szépség is. A kockakő csodaszép és a gázlámpa se kutya. A nagy valószínűséggel lóvasút, ami a jelen síneket használhatta még balra előre kutyagolt. Bocs a képzavarért, de olyan jól jött...
De itt is van egy csúcspont: a kő kerítés! Ez még ma is ilyen.
Talán ezért is választottam ide.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Üllői út
  • Forrás: www.kfki.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©