Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, Hegedűs Gyula utca, 13. kerület

További információk a képhez

1975, Hegedűs Gyula utca 79-81., a Közlekedési Műszaki Vállalat garázsa. Balra a Bessenyei utca. Ui.: Hegedűs Gyula (1870-1931): Színművész, kormányfőtanácsos, a Budapesti Színészek Szövetsége örökös tiszteletbeli elnöke, a naturalista színjátszó stílus legnagyobb magyar képviselője. (Eredeti neve Heckmann Gyula Mihály.) A VÍGSZÍNHÁZ ALAPÍTÓ TAGJA.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Hegedűs Gyula utca, 1880-as évek végétől Csáky utca, A Balzac utcától a Révész utcáig tartó szakasz 1932-ig Berzenczey utca volt
  • Forrás: Fortepan.hu (99374), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©