Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Thököly út a Hungária körútnál, 14. kerület

További információk a képhez

1970, Thököly út a Hungária körútnál. A pótkocsis trolikat immáron felváltotta a magyar találmányú csuklós trolibusz, ami jelen esetben Ikarus 180-as autóbusz változatban is jelen van.
Háttérben a vasútállomás neve ekkoriban (jól láthatóan) Rákosváros. Jelen vannak még: Barkas, Robur, Skoda, VW-bogár, Ikarus 180-as, kockakő, neon közvilágítás, 44-es UV villamos és a jobb alsó sarokban egy Warsawa rendőrautó villogóval.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Thököly út, 1874-től Csömöri út, 1850-től Csömörer Weg (Csömörer Strasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (24054), orig: FARNADI ZSOLT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."